Πολιτική Επιστροφών (Refund Policy)

Views: 0

Η εταιρεία Αγγελος Βολιώτης Πέτρος Τσαλούχας Ο.Ε., ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας MAD PC LAB (www.mad-pc.gr), δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Αν, παρόλα αυτά, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, παρακάτω θα βρείτε την πολιτική επιστροφών που ακολουθούμε:

  1. Δικαίωμα Επιστροφής: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσετε την επιστροφή, σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο, και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.
  2. Εξαιρέσεις από την Επιστροφή: Εξαιρούνται από το δικαίωμα επιστροφής:
    • Λογισμικά και προγράμματα που έχουν ανοιχτεί ή ενεργοποιηθεί.
    • Προϊόντα που έχουν υποστεί τροποποίηση ή προσαρμογή κατόπιν αιτήματος του πελάτη.
    • Υπηρεσίες που έχουν ολοκληρωθεί και παρασχεθεί πλήρως.
  3. Διαδικασία Επιστροφής:
    • Επικοινωνήστε μαζί μας στο [εισαγάγετε email/τηλέφωνο επικοινωνίας] για να λάβετε οδηγίες επιστροφής.
    • Συσκευάστε το προϊόν με ασφαλή τρόπο για να αποφύγετε τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά.
    • Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή παραδόθηκε λανθασμένο.
  4. Επιστροφή Χρημάτων: Μετά την παραλαβή και έλεγχο του επιστραφέντος προϊόντος, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.
  5. Ελαττωματικά ή Λανθασμένα Προϊόντα: Σε περίπτωση που λάβετε ελαττωματικό ή λανθασμένο προϊόν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να κανονίσουμε την αντικατάσταση ή την επιστροφή του, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικά.