Μία εύλογη ερώτηση είναι γιατί να εμπιστευτώ εσάς για την αγορά κωδικών Windows και Office;

Η εταιρεία μας είναι στο χώρο της πληροφορικής από το 2010 με την παρουσία φυσικού καταστήματος και φυσικά με το www.mad-pc.gr
Η πώληση κωδικών γίνεται τόσο ηλεκτρονικά όσο και με την φυσική σας παρουσία στο κατάστημα μας. 
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση και η εξασφάλιση του εκάστοτε πελάτη, κάτι που το έχουμε επιτύχει, τόσο με την αυξανόμενη εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όσο και με την γρήγορη και χωρίς περιπλοκές λύση ενδεχομένων προβλημάτων.
Η κάθε αγορά συνοδεύεται από το αντίστοιχο τιμολόγιο. Για οποιοδήποτε πρόβλημα λοιπόν μπορείτε με την χρήση αυτού να εξασφαλίσετε την γνησιότητα τους.
Για εμάς σκοπός είναι ο ευχαριστημένος πελάτης, ώστε μία μακροχρόνια συνεργασία να έχει αμφότερα κερδοφόρα αποτελέσματα!!

Πως γίνεται οι κωδικοί να είναι τόσο φθηνοί όταν η ίδια η εταιρεία πουλάει τα προϊόντα της πολύ ακριβότερα 

Είναι σίγουρο ότι μία εταιρεία που πέραν του δικού της site πουλάει και σε θυγατρικές εταιρείες και μεσάζοντες να έχει πολύ αυξημένες τιμές.
Εμείς σεβόμενοι πάντα την αγορά και κρατώντας όλους τους σωστούς τρόπους αγοράς, καταφέραμε μέσα από μία μακροχρόνια συνεργασία να εξασφαλίσουμε προϊόντα που η ίδια εταιρεία μας προμηθεύει σε πραγματικά χαμηλές τιμές!
Άλλωστε η κάθε αγορά από έναν πελάτη, αντιστοιχεί σε μία δηλωμένη αγορά από την εκάστοτε εταιρεία και η ενεργοποίηση γίνεται από την ίδια εταιρεία που μας προμηθεύει!!

close Shopping Cart
close Shopping Cart