Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Microsoft

Η Microsoft είναι αμερικανική εταιρεία λογισμικού. Ιδρύθηκε το 1975 από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Πωλ Άλεν, και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Ρέντμοντ της πολιτείας Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Η Microsoft είναι αμερικανική εταιρεία λογισμικού. Ιδρύθηκε το 1975 από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Πωλ Άλεν, και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Ρέντμοντ της πολιτείας Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι το λογισμικό υπολογιστών: λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows, υπολογιστές (υπολογιστές «όλα-σε-ένα» και φορητοί υπολογιστές), επεξεργαστές, το σύνολο των εφαρμογών γραφείου Microsoft Office, τις ταμπλέτες Surface, τις κονσόλες παιχνιδιών Xbox, το λογισμικό για κινητά τηλέφωνα (παλιά: Windows Mobile, Windows CE, τώρα: Windows Phone), και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα Windows Live, Bing. Παράγει λογισμικό για επιχειρήσεις, ηλεκτρονικά παιχνίδια ενώ παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικτυακής αποθήκευσης και κοινωνικής δικτύωσης. Eκτός από λογισμικό, περιλαμβάνονται και περιφερειακά: ποντίκιαπληκτρολόγια και δικτυοκάμερες για υπολογιστές. Η εταιρεία έχει 166,475 υπαλλήλους σε 120 χώρες.

Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-3 από σύνολο 3

Windows 10 Home

25,00 €
Γνήσια Windows 10, πραγματικά πλεονεκτήματα Αποκτήστε την καλύτερη δυνατή εμπειρία υπολογιστή - μόνο με μια γνήσια έκδοση των Windows 10.

Windows 10 Pro

25,00 €
Εργαστείτε ακόμα πιο έξυπνα Κάντε περισσότερα, χωρίς να εργάζεστε περισσότερο— με τα Windows 10 Pro.
close Shopping Cart
close Shopping Cart